Logga in

För att se dina försäljningar samt pågående ordrar behöver du vara inloggad. Du loggar in genom att klicka på länken Logga in längst upp på hemsidan eller via länken nedan. Om du glömt ditt lösenord klickar du på länken Glömt lösenord. Du kommer då få ett email med instruktioner hur du byter lösenord. Om du inte har en registrerad email kontaktar du Kaplans kundtjänst.

Om du inte har ett kundkonto blir du enkelt kund genom att registrera dig genom att klicka på Bli kund eller besöka oss på Biblioteksgatan 5 så hjälper vi dig på plats.

loader icon